Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2010

Έφτασε ο Εντίνιο


Λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα (00.30) έφθασε στην Θεσσαλονίκη το δεύτερο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ στην περίοδο του Ιανουαρίου ο διεθνής Πορτογάλος, Εντίνιο.

Οι πρώτες δηλώσεις του Εντίνιο ήταν: "Όταν ήρθε η πρόταση του ΠΑΟΚ δεν χρειάστηκε να το σκεφτώ πολύ και την αποδέχθηκα. Ποτέ δεν ξέχασα την εμπειρία που είχα στην Ελλάδα. Σημαντικό ρόλο έπαιξαν και η παρουσία των κ.κ. Σάντος, Κονσεϊσάο και Βιεϊρίνια αλλά και την ατμόσφαιρα που επικρατεί στο γήπεδο της Τούμπας. Αυτό που θέλω να υποσχεθώ είναι να δουλέψω σκληρά και να κάνω το καλύτερο για την νέα μου ομάδα".

Αξίζει να αναφερθεί ότι το βράδυ έφθασε αεροπορικώς στην Θεσσαλονίκη ο Βραζιλιάνος πρώην κενρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ (πέρσι στον "Δικέφαλο") Μάρκος Αντόνιο που δεν ξέχασε την πρώην ομάδα του και αύριο θα βρεθεί στην Τούμπα για να παρακολουθήσει τον αγώνα με την Τρίπολη (16:45 ΣΚΑΙ).

Στην τελευταία προπόνηση πριν τον αγώνα ο Φερνάντο Σάντος είδε τους Κοντρέρας και Λίνο να προπονούνται κανονικά, ενώ ο Παπάζογλου δεν μπόρεσε να ακολουθήσει το κανονικό πρόγραμμα και έμεινε εκτός αποστολής Η έκπληξη πάντως ήρθε από τον Τζόε Μπιζέρα που επέστρεψε στην Θεσσαλονίκη και προπονήθηκε με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

Ο Πορτογάλος προπονητής αναμένεται να παρατάξει τον ΠΑΟΚ με το σύστημα που έχει φέρει τις συνεχόμενες νίκες στα τελευταία παιχνίδια το 4-2-3-1. Κάτω από τα δοκάρια θα κάτσει ο Χαλκιάς, στα δεξιά θα βρίσκεται ο Σναόυσνερ αντί του τιμωρημένου Αραμπατζή, στα αριστερά ο Λίνο, το κέντρο της άμυνας θα αποτελούν οι Κοντρέρας και Μαλεζάς, τα δύο αμυντικά χαφ θα είναι οι Βιτόλο και Γκαρσία, μπροστά τους στα αριστερά ο Κριστιάνο Μοράες πρώτη του φορά ως βασικός, στα δεξιά ο Βιεϊρίνια, πίσω από τον προωθημένο ο Ίβιτς και μόνος μπροστά ο Φιλομένο.

Η αποστολή για το παιχνίδι αποτελείται απο τους : Χαλκιά, Κουτζαβασίλη, Κοντρέρας, Κριστιάνο, Φιλομένο, Γκαρσία, Ίβιτς, Λίνο, Μουν, Σαβίνι, Σορλέν, Σνάουτσνερ, Βερόν, Βιεϊρίνια, Βιτόλο, Κουτσιανικούλη, Μαλεζά, και Φωτάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου